SONPPCAN Child Rights
nl

Actueel

Overzicht Berichten Online

Vragenlijst: keuzevrijheid

Vanaf 21 maart start er een nieuwe campagne vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en haar samenwerkingspartners. Deze campagne heet ‘praten over jouw keuzes’ en gaat over keuzevrijheid  |  lees meer »Rechten van het kind: 28 november

Bijeenkomst over de rechten van kinderen met speciale aandacht voor vluchtelingenkinderen in Nederland.  |  lees meer »Nieuwe website!

Onze website is helemaal vernieuwd! De indeling is anders, het uiterlijk is nieuw en de inhoud is up to date: informatief en uitgebreid. De site doet recht aan de expertise van onze organisatie...Actueel

Vragenlijst: keuzevrijheid
Vanaf 21 maart start er een nieuwe campagne vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en haar samenwerkingspartners. Deze campagne heet ‘praten over jouw keuzes’ en gaat over keuzevrijheid  |  lees meer »

meer nieuws »

Projecten & Activiteiten

Barbaarin: Somalische kinderen in de knel
Veel Somalische ouders zijn onzeker over de opvoeding van hun kinderen en vinden opvoeden in Nederland lastig. Hun kinderen hebben ondertussen moeite met het leven tussen twee culturen. Daarom heeft Stichting SONPPCAN project Barbaarin ontwikkeld, ee...  |  lees meer »

meer projecten »

Video